Gevelbekleding prijzen

De gevelproducten op deze site zijn verkrijgbaar via de hout- & bouwmaterialenhandel (zie verkooppunten). Voor de meest actuele en concrete prijsinformatie kunt u contact opnemen met een verkooppunt bij u in de buurt of online een offerte aanvragen.

Onderstaande producten zijn in prijsklassen ingedeeld. Omdat handelaren eigen prijzen hanteren kunnen we hier geen exacte bedragen aan koppelen. Neem voor een exacte prijsopgave contact op met uw dichtstbijzijnde gevelproducten.nl dealer.

Hout (stroken)
Moco Premium
 
Moco Pinufix
HPL
ISIcompact
Kunststof
Fortalit gevelpanelen
Steenvezel
Rockpanel Boeistrook
 
Rockpanel Colours
 
Rockpanel Lines
 
Rockpanel Ply
Vezelcement
Eternit Equitone
 
Eter-Backer HD
 
Eternit Cedral Board
 
Paintboard
 
Eternit Cedral Wood (Sidings)
 
Eternit Cedral Wood (Sidings) Click
Zink
VMZINC gevelpaneel
Toebehoren
Profix achterconstructie type O
 
Profix achterconstructie type Z

Prijsinformatie Bluclad
Bluclad is een draagplaat, die wordt toegepast bij het afwerken van de gevel met sierpleister. Kiest u voor het stucen van uw gevel, dan zijn er verschillende systemen mogelijk. Hierbij kunt u beroep doen op dé expert op dit gebied: Strikolith. Zij schrijven de Bluclad draagplaat voor in hun concepten. Lees meer over het Bluclad Open System Concept op de website van Strikolith. Verdere (prijs)informatie over het stucen van uw gevel kunt het beste opvragen bij een plaatselijke aannemer of stucadoor.

Prijsinformatie Hout (plaatmateriaal)
De prijzen van het Garantiemultiplex voor aan de gevel zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type houtsoort, beschikbaarheid, hoeveelheid en de afmeting. Informeer bij uw houthandel naar actuele prijzen of vraag een offerte aan bij een vakman.