Wij hebben het op de plank!

Wat in 1904 begon met de import van rubber en theekisten is meer dan 100 jaar verder uitgegroeid tot een totaalleverancier van plaatmateriaal, gevelproducten, interieurproducten en allerlei specials. Maar hoe breed ons assortiment ook wordt, plaatmateriaal blijft altijd onze core business en het product waar RET Bouwproducten verreweg de meeste kennis in de markt in huis heeft.

De specialist in plaatmateriaal
Een standaard plaat MDF kan je op iedere hoek van de straat kopen maar wanneer je jezelf een specialist noemt dan moet je verder dan dat gaan. Wij noemen ons zelf dé specialist in plaatmateriaal en dat doen we niet zonder reden.

RET Bouwproducten staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat betekent dat al onze producten uitsluitend uit legale kap komen, wij veelal uit voorraad kunnen leveren en onze collega’s de meeste kennis van hout in huis hebben.

De meeste plaatmaterialen op de plank
H
eeft u weleens een rondleiding door een van onze magazijnen gehad? Nee? Dat zou u echt eens moeten doen! Dan kunt u met eigen ogen zien hoeveel verschillende plaatmaterialen RET Bouwproducten op de plank heeft liggen. Wij durven zelfs te stellen dat wij, in vergelijking tot de rest van de markt, het breedste en diepste assortiment plaatmaterialen uit voorraad kunnen leveren.

Naast talloze soorten, uitvoeringen en maatvoeringen aan plaatmateriaal heeft RET Bouwproducten ook een aantal sterke merken in het assortiment. Denk hierbij aan:

  • Pellos
  • Bruynzeel
  • Medite® Tricoya® Extreme
  • Etc.

Vanuit RET Bouwproducten doen wij altijd ons uiterste best om u van de mooiste producten te voorzien en ervoor te zorgen dat wij altijd al uw product technische vragen kunnen beantwoorden. Deze inzet werd vorig jaar beloond toen wij de titel van “topleverancier plaatmateriaal 2018- 2019” ontvingen.

Heeft u vragen of wilt u een gratis monsterstukje ontvangen, wij staan altijd voor u klaar!

Onze merken