Sterdealer en Vakmannen netwerk

Afgelopen jaar heeft RET Bouwproducten geïnvesteerd in het uitbreiden van het Fibo-Trespo Sterdealer en Vakmannen netwerk. Dat heeft geresulteerd tot het feit dat we een landelijke dekking hebben voor het Sterdealer netwerk.


Sterdealer

Ons netwerk van Sterdealers is erop gericht om particulieren zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het vakkundige personeel verwelkomt de particulieren graag in hun uitgebreide Fibo-Trespo showroom waar een badkamer wordt gepresenteerd.

Daarnaast zijn er volop verkoopondersteunende middelen beschikbaar voor de klant. Sinds kort hebben we een landelijke dekking voor het Sterdealer netwerk en daar zijn we trots op!


Vakmannen netwerk

Naast het Sterdealer netwerk, dat inmiddels al enkele jaren bestaat, heeft RET Bouwproducten sinds afgelopen jaar ook een Fibo-Trespo Vakmannen netwerk in het leven geroepen. De Fibo-Trespo vakman is er om particulieren te helpen met de installatie van Fibo-Trespo in hun sanitaire ruimte. De accountmanagers hebben tot nu toe al verschillende Vakmannen bereid gevonden deel te nemen. Uiteindelijk is het doel om voor iedere Sterdealer ook een Fibo-Trespo Vakman beschikbaar te hebben. Om de particuliere klant op de hoogte te brengen van ons Sterdealer en Vakmannen netwerk sturen we bij iedere monsteraanvraag onderstaande leaflet mee, zodat ze in één oogopslag kunnen zien waar ze terecht kunnen.

Onze merken