Renovatie Presikhaaf

dsc5128.jpg

Project details:

  • Gebruikt materiaal: Bluclad
  • Uitvoerder: WEBO
  • Type project: Renovatie
  • Locatie: Presikhaaf, Arnhem

Gedetailleerde projectomschrijving:
Onlangs zijn alle jaren ’50, ’60 en ‘70 woningen op de Presikhaaf in Arnhem gerenoveerd tot de eerste nieuwe nul-op-de-meter woningen. Deze woningen zijn o.a. voorzien van een compleet nieuw gevelsysteem dat door middel van Steigerloos® bouwen is aangebracht.

Het gevelsysteemelement bestaat uit verschillende afwerkingen. Zo bestaan de woningen op de Presikhaaf uit minerale gevelstrips. Minerale steenstrips zijn in allerlei decors leverbaar en zorgen ervoor dat de afwerking van het paneel in een later stadium hergebruikt kan worden. Met deze steenstrips wordt er in minder tijd, hoogwaardiger geïsoleerd zonder uitbloei op het metselwerk.  De steenstrips worden direct op de Bluclad platen verlijmd.

De gerenoveerde eengezinswoningen op de Presikhaaf hebben een nieuw karakter gekregen en dankzij deze nieuwe methoden dragen ze hun steentje bij aan een beter milieu. Deze mooie gerenoveerde woningen zijn voortgekomen uit een samenwerkingsverband tussen WEBO als producent van het gevelsysteem en RET Bouwproducten als leverancier van de benodigde materialen.

Dit project in het echt bekijken?

Dat kan!

Laat je inspireren. Bekijk de toepassing van onze producten in het echt. Kom gerust kijken.

Routebeschrijving